Wie zijn wij?

Over EFG Equipment B.V.

Met ons sterke, dynamische team bedenken we voor iedere uitdaging een oplossing. We repareren en onderhouden gebruikte machines, bedenken en bouwen nieuwe machineonderdelen en zorgen dat zusterbedrijven AA Schroefpalen B.V. en JACBO Pfahlgründungen GmbH precies krijgen wat ze nodig hebben.

Dit alles gebeurt in Malden. Hier bevindt zich onze moderne werkplaats en het daaraan vastgelegen kantoor. Deze locatie is vooruitstrevend op het gebied van energietransitie, is gasloos en bevat zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor verwarmen en koelen we emissieloos en houden we onze CO2-footprint zo laag mogelijk.

Onderdeel van Possehl Group

EFG Equipment B.V. is net als AA Schroefpalen B.V. en JACBO Pfahlgründungen GmbH een dochteronderneming van de Duitse Possehl Group. Onder deze paraplu worden wereldwijd bedrijven uit diverse industrieën samengebracht die onafhankelijk worden bestuurd. Mede dankzij het delen van kennis en de hoge mate van innovatiekracht, zorgen we samen voor langdurig succes. We zijn dan ook trots om hier onderdeel van te mogen zijn.

Kijk voor meer informatie op: www.possehl.de

Heb je een vraag?

Nieuws

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden
van ons team?